Kata Kata Lucu Bahasa Jawa Buat Status FB 2017

Facebook disingkat jadi fb, yaiyalah semua juga tau itu hehehe. Facebook saat ini adalah social media yang paling banyak digunakan didunia khususnya indonesi. Sedangkan di indonesia kebanyakan orang jawa namun mereka merantau keman – mana. Contohnya saja tukimin yang merantau ke Jakarta. Tukimin disini hanyalah tokoh fiksi, jika ada kesamaan nama, tempat atau kejadian harap maklum.

KATA KATA LUCU BAHASA JAWA BUAT STATUS FB

Halah memang kita mau baha apaan si ini. Kok bahasannya kemana – mana, yah kalau nulis formal terus capek bos. Disini kali ini caratip.com blog kesayangan orang sedunia bahkan orang jawa. Yaiyalah sedunia kan termasuk jawa bos hahaha. Iya juga ya, oke disini caratip.com akan membagikan berbagai kata kata lucu bahasa jawa buat status fb.

Kenapa untuk status fb kata kata lucunya. Yah untuk yang lain nanti saya beri judul lain saja hehe. Siap siap kata kata lucu bahasa jawa ini akan mengguncang perut anda bahkan tidak sadar akan anda share buat status fb anda.

Coba saya tanya dari hati paling dalam. Ciye ciye .. pasti anda berkunjung diblog ini khsusunya baca halaman ini mecari kata kata lucu bahasa jawa buat status fb anda bukan. Hayo ngaku saja, saya bukan dukun bukan dokter tapi ya taulah maksud anda berkunjung kesini. Oke langsung aja inilah kumpulan kata kata lucu yang akan membuat anda terbahak – bahak bahkan menggeliat hehe. Namun jika anda tidak tertawa maaf tidak bisa di retur atau dikembalikan, emang jualan.

Wong nek diapiki mesti bakal mbales ngapiki, nek wes diapiki tapi malah nglarani mungki udu wong.

 

Mentri sing ngurusi jomblo ora ana kiye?? Padahal kuwe devisa negara sing melimpah sing kudu dilindungi.

 

Motormu nek ora tau ana sing mbonceng, dimodif kaya motogp bae..

 

Rumangsamu dadi wong ayu koyo aku, iku penak ? Yo penak, yen entok bojo ganteng tur sugeh.

 

Lek bojomu wis budal kerjo bbm’o aku, aku tak liwat pawon.

 

Ayo kerjo ! Penak ora penak yo penak no wae wong jenenge golek duwit.

 

 Tugasmu dudu dadi wong apik soko wong liyo, tugasmu yaiku dadi wong apik soko dino wingi.

 

Aku kon ngerteni kowe terus, rumangsamu aku cctv opo ?.

 

Becik ketitik olo ketoro, dadi wong ojo neko – neko karo wong liyo.

 

Nek apa apane gampang, menungsa ora tau sinau.

 

Nerima apa anane kuwe aja mung neng lambe.

 

Urip iku : ngopi, mangan, terus udu karo ngeden.

 

Sandalku karo sandalmu iso jejer wae atiku wes bungah, opo meneh aku dirangkul karo diambung.

 

Hubungan lanang karo wadon kuwe dijenengi workshop. Sing lanang tugas nyambut gawe (work), sing wadon belanja (shop).

 

Enek masjid mung disawang al-qur’an digawe pajangan jare ngaku islam nangeng ora tau sembahyang.

 

Jenenge wong urip ya mesti ana masalah, wong wis ora urip bae masalahe cokan urung rampung.

 

Selingkuh sih ora, mung lagi betah karo sing lewih perhatian bae.

 

Sing apik raine lan apik atine kuwe ana. Ana sing duwe.

 

Sing penting koe bahagia.. Tapi karo nyong, udu karo wong lia.

 

Sing sering nikung pacare wong kudune di hukum berat. Kena pasal penghilangan jodoh secara paksa.

 

Sak umpomo koe mangkat kerjono telat trus ditakono bos knopo telat ? Jawab wae lakon tekone keri.

 

Koe ki uwong opo kalkulator ko ra tau gelem salah !!.

 

Cah wadon bar di puji tambah langsing, mangane malah tambah akeh.

 

Gantenge secukupe bae lah, kelewihen mbok malik dadi srigala.

 

Dino senen rumangsamu penak ? Yo penak yen pas gajian.

 

Jum’atan sek ben ngganteng ?? Mbok piki mesjid iku salon po piye.

 

Bukane ora duwe pacar, mung lagi ora kepengin pacaran bae.

 

Aku ditakoni bojoku kenek opo nulise awalane mesti gede, tak jawab wae yo ngunu iku.

 

Otot kawat balung wesi kerjo sing semangat golek rejeki.

 

Jere sih, nyong kuwe ganteng. Tapi sayang jarang warase. | lah, genah gemblunge kuwe sing marai ganteng.. #bangga

 

Sing duwe pacar bae kudu sabar arep ketemu pacare. Apamaning sing ora duwe pacar

 

Sugeng enjing.. Esuk esuk aja galau mbok cepet tua

 

Jomblo kuwe kudu kreatif, senajan ora duwe pacar tetep bisa malem mingguan. #karopacarewong

 

Wong menang iku wong sing bisa ngasorake priyanggane dhewe.

 

Tenang bae, kabeh mau ana wektune. Tapi ya mbuh kapan.

 

Tresna kuwe dibuktikna, ora mung di ucapna.

 

Udu pacare sering bareng, karo pacare malah ora tau bareng. Yakayakuwelah.

 

Urusi disit uripmu sing bener, tembe ngurusi wong lia.

 

Wis jam semene bae nyong esih mikirna koe, kurang apa maning jajal, kurang apa??

 

Wong wadon nek lagi mutung kuwe pelampiasane meng panganan. Mangane akeh, lemu ora urusan.

 

Okeh cewek suale ngisor dengkul jare lak gag ngono ora gaul trae zaman iki zaman edan lak gag melu edan ora keduman.

 

Ojo lali sholat dan zakat soale dunyo iki meh kiamat okeh menungso podo sambat.

Piye sek kurang, eh gimana masih kurang kata kata lucu bahasa jawa buat status fb anda. Share dulu dong biar semangat nulisnya. Oke sampai sini dulu ngasih bocoran kata kata lucu bahasa jawanya. Lah mang ujian ada bocoran hehe atau lagi Hujan hehe. Semoga temen – temen caratip.com semua terhibur apalagi yang JOMBLO. Terimakasih dan Semoga Bermanfaat Sampai Jumpa.

Post Author: Cara Tip

Cara Tip
Mari bersama sama membangun informasi yang berguna

Tinggalkan Balasan